Välkommen till Huvudvärksföreningen Värmland!

Vi finns för dig som lider av migrän eller annan svår huvudvärk.

Du kanske själv är drabbad eller känner någon som har migrän eller annan svår huvudvärk. Alla är välkomna till oss med frågor.

 

Vi har varit på Huvudvärksförbundets stämma!

  Mia Jansson o Tina Hedell (i spegelbild) är laddade inför stämman på Tollare folkhögskola!

  Johanna Lindberg, ny som ersättare i föreningen, spelade o sjöng på kvällen. Ett mycket uppskattat initiativ! Förbundets ordförande Anna-Karin Wallberg t.v och Frida Lundström från Södermanlands förening t.h.

 Christina Lindberg trivs i den natursköna miljön vid Tollare folkhögskola.

 GOD JUL o GOTT NYTT ÅR!

Vi vill med några bilder från årets ljusstöpning o pyssel i Ingmår tacka alla medlemmar och medarbetare för året som gått och ser fram emot 2015 som vi hoppas ska bli ett fortsatt aktivt år för föreningen.

Styrelsen

   
   
   

 

Föreningen firar 20-års Jubileum 2014!

Föreläsning i KarlstadMonicah Norén, Migränförbundets huvudvärksjuksköterska o klinikchef på Migränkliniken i Värnamo, föreläste vid Centralsjukhuset i Karlstad 20 oktober. Temat för kvällen var "Varför hittar jag ingen lösning på mina migränanfall/huvudvärksproblem?"
Det var en mycket intressant kväll med många frågor. Vi fick ingen "färdig" lösning på våra huvudvärksproblem, men kanske många nya tankar hur man kan hantera eller gå vidare för att minska besvären. Trots detta allvarliga ämne bjöd Monicah på mycket värme och humor under kvällen. 
Stort Tack till Monicah och alla som kom på föreläsningen!
Styrelsen

                                  

                                                                        

        

MIGRÄNYOGA
Vi var några som passade på att få träffa Maria Berg från Naprapathälsan i Karlstad när hon kom på Migränföreningens träff och berättade om Migränyoga den 17 september i Karlstad.
Vi fick pröva på många sköna rörelser och att fokusera på andningen. Mycket tack till Maria som gav oss en en intressant och mycket inspirerande kväll!

 

På gång i Sveriges huvudvärksföreningar

  • Inga aktuella händelser
Till Huvudvärksförbundets webbplats »
 

Kalendarium

  • Inga aktuella händelser
  •  

  •  

  •  

  •   

  •  


     

  • Hjärnfonden