Stockholm

Välkommen till Huvudvärksföreningen Stockholm

E-post: stockholm@huvudvarksforbundet.se
Telefon: 0704-83 60 07
Kansliansvarig: Lena Svantesson
Ordförande: Malin Östblom

 

Huvudvärksföreningen Stockholm arbetar för att personer med svår huvudvärk och deras anhöriga ska få en förbättrad livskvalitet. Orsaken till smärtan kan vara t.ex. migrän, klusterhuvudvärk (det som tidigare kallades för Hortons huvudvärk), spänningshuvudvärk eller Arnold Chiarimissbildning. 

Föreningen tillhandahåller information, råd och stöd till den som är drabbad och till dem som möter personer med svår huvudvärk. Genom samarbete med ledande neurologer i Region Stockholm och övriga landet ser vi till att alltid vara uppdaterade på den senaste forskningen. Vår verksamhet utgår från vetenskap och beprövad metod och erbjuder våra medlemmar en mötesplats för samtal, gemenskap och inspiration. Vi arbetar dessutom för att påverka samhället och beslutsfattare så att huvudvärksdrabbade ska ges möjlighet att leva ett så bra liv som möjligt. 

Dokument:

Huvudvärksföreningen Stockholm Årsredovisning 2021

Huvudvärksföreningen Stockholm Verksamhetsplan 2022

Stadgar för Huvudvärksföreningen Stockholm

Styrelse:

Ordförande – Malin Östblom

Vice ordförande – Vakant

Kassör – Leonore Nyström

Sekreterare – Annett Haaf

Övriga ordinarie – Marie Korsén, Rim Araz

Suppleanter – Solmaz Yilmaz, Caroline Otter, Marianne Pettersson

Revisor – Anita Carlström

Workshop i migränyoga

Här kommer ett meddelande från Per Söder på Yogamottagningen, som är en av Huvudvärksföreningen Stockholms samarbetspartners: För dig som i sommar vill börja hantera din

Läs mer »