Skåne

Välkommen till Huvudvärksföreningen Skåne

Vi är en ideell förening med ca 500 medlemmar. Vi brinner för att stödja personer med migrän och annan svår huvudvärk samt deras anhöriga, sjukvårdspersonal och andra intresserade. Vi vill att alla med huvudvärk ska leva ett så bra liv som möjligt.

En stor del av vårt arbete innebär att sprida information, kunskap, ge råd, stöd och påverka beslutsfattare samt att vi erbjuder en mötesplats för samtal, gemenskap, erfarenhetsutbyte och inspiration.

Alla medlemmar är lika viktiga och gör det möjligt för oss att göra skillnad för alla med svår huvudvärk. Ni är hjärtligt välkomna, vi hoppas att vårt varierade utbud av medlemsaktiviteter passar er alla. Fortsätt sprida ordet om att vi finns, nämn oss i olika sammanhang så kan fortsätta växa.

E-post: skane@huvudvarksforbundet.se
Tf ordförande: Hanna Ullman

Varför gör det så ont?

Öppen föreläsning om migrän och andra huvudvärkssjukdomar hos barn och ungdomar med barnneurolog Attila Szakcas & barnsjuksköterska Anna Wiqvist.
Kl 10 den 2 mars 2024 i Kristianstad.

Föreläsningen spelades in och kan under en begränsad tid ses på vår Facebooksida.

Läs mer »

Migrän – från förtvivlan till hopp

Öppen föreläsning med neurolog Gürdal Sahin från SkåNeuro i Lund, där han leder studier kring de nya läkemedel som numera finns mot migrän. Det ges också möjlighet att ställa frågor.
Kl 18.30 tisdag 13 februari 2024 i Hässleholm
Föreläsningen filmades och kan ses på vår Facebooksida.

Läs mer »

Migränyoga med Per Söder

En må-bättre-dag för våra medlemmar
Denna workshop som ger dig grunderna i metoden att bekämpa sin migrän och huvudvärk med enkla yogaövningar och andningstekniker.
Sön 28 april 2024 i Kristianstad

Läs mer »